Contact
LT Installatietechniek BV
Bieslook 2B
6942 SG Didam
0316-221798

Klimaatbeheersing en warmtepompen

U bent als particulier opzoek naar een betrouwbare leverancier voor airconditioning, warmtepompen en klimaat apparatuur, één die uw klimaatwensen kan vertalen naar een optimaal comfort, één die betaalbaar en merk onafhankelijk is, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Airconditioners & Warmtepompen zijn de perfecte bron van comfort voor een aangename woonomgeving. Kom thuis onbezorgd tot rust !!!

Onze deskundige adviseurs zijn mensen die de marktomstandigheden goed kennen en die u persoonlijk en vrijblijvend advies kunnen geven op het gebied van airconditioning, warmtepompen, luchtbehandelings- en klimaatapparatuur.

Airconditioning is niet langer meer een luxe artikel maar veelal een bron van comfort voor een aangename woonomgeving. Thuis kunt u onbezorgd tot rust komen en genieten met familie en vrienden.

Onze airco systemen kunnen koelen, verwarmen, ontvochtigen en ventileren en zijn fluisterstil en heel zuinig met energie.

Warmtepompen zijn een ecologisch en economisch alternatief voor een traditionele verwarmingsketel. De aansluitingsmogelijkheden zijn veelzijdig: verwarming via vloerverwarming, radiatoren, convectoren, sanitair: warmtapwater. AircoClima biedt tal van mogelijkheden om u warm te houden. En wanneer het nodig is, schakelt u de koelfunctie in. Het biedt een zachte afkoeling van uw woning bij extreme buitentemperaturen. Zo is een warmtepomp ook op warme dagen uw temperatuurspartner.